Rakennusliikkeet

Laadukkaat betonirakenteet ja -korjaukset rakennuskohteisiin

Rakentamisen ja korjausrakentamisen tarve on pysynyt hyvänä, ja teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden kanssa ympäri Suomea.

Uudisrakentamisessa suosituimpia palveluitamme ovat kerrostalojen, toimitilojen ja teollisuusrakentamisen betonisaumaukset ja jälkivalut. Korjausrakentamisessa on ollut käytössä koko betonikorjauksen laaja palveluvalikoima.

Valitsemalla meidät yhteistyökumppaniksi saat käyttöösi vuosikymmenien kokemuksen ja kehitystyön tuoman erikoisosaamisen betonirakentamisesta ja -korjauksesta.

Laatu ja luotettavuus ohjaavat työtämme. Tunnemme käyttämämme materiaalit läpikotaisin ja pystymme suosittelemaan erilaisiin kohteisiin parhaiten sopivat materiaalit ja toimintatavat.

Pidämme huolen työntekijöidemme osaamisesta. Siitä kertovat myös työnjohtajiemme FISEn Betonirakenteiden korjaustyönjohtajan pätevyys. Pätevyys varmistaa, että henkilö hallitsee betonirakentamisen lisäksi betonin materiaaliteknisen osaamisen. Keskeistä on betonin vauriomekanismien ja korjaustapojen hallinta laadukkaan korjaamisen varmistamiseksi.

Saat meiltä joustavaa palvelua. Syvällisin asiantuntemuksemme liittyy betonirakentamiseen ja betonikorjaukseen. Tarvittaessa voimme kuitenkin tehdä myös muita rakentamiseen liittyviä työvaiheita.

Erityisesti talviseen aikaan pystymme toimimaan rakennusliikkeille myös resurssiapuna erilaisissa työtehtävissä.

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi.

Kokemuksia meistä