Rekry

Tule meille töihin!

Betolalla menestyy henkilö, jolla on kokemusta rakennusalalta, mielenkiintoa betonirakentamiseen ja oikeanlainen asenne työntekoon. Sinun ei tarvitse olla betonikorjauksen ammattilainen, riittää, kun sinulla on halua tulla sellaiseksi. Arvostamme ja tuemme osaamista sekä kehittymistä. Koko toiminta-ajan olemme hioneet toiminta- ja työskentelytapojamme paremmiksi.

Kuuntelemme työntekijöiden kehitysehdotuksia ja muutostoiveita, se on yritykselle tärkeä kehittymisen väylä. Pääset meillä kasvattamaan osaamistasi ja tarjoamme siihen hyviä tilaisuuksia. Monipuolinen koulutus tapahtuu sekä työmaalla että omalla hallilla.

Työ on osaksi reissutyötä, joten vaihtelua on niin maisemissa kuin työkohteissakin.

Arvoihimme kuuluvat rehellisyys, laadukas työnjälki ja työturvallisuus. Käytämme työskentelyssä nykyaikaisia turvavarusteita, ja jokainen voi vaikuttaa toiveillaan omiin varusteisiinsa. Edellytämme myös työntekijöiltämme sitoutumista työturvallisiin työskentelytapoihin.

Työnantajana arvoihimme kuuluvat myös huolenpito ja auttaminen – välitämme työntekijöistämme. Tärkeä osa tätä on molemminpuolinen joustavuus työn ja vapaa-ajan suhteen. Henkilöstötyytyväisyys on asiakastyytyväisyyden ohella meille erittäin tärkeä asia, ja sen vuoksi pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme näiden asioiden varmistamiseksi.

Työssä viihtymisen tueksi tarjoamme henkilöstöetuja, joita pyrimme kehittämään henkilöstöä kuunnellen.

Henkilöstöetujamme:

– sairaskuluvakuutus ilman omavastuuta
– vuosittainen tuki hammaslääkäripalveluihin
– hallin ja siellä olevien työkalujen käyttöoikeus
– yrityksen logolla varustettuja vaatteita
– saunailtoja ja muita talon tarjoamia yhteisiä tilaisuuksia ulkomaita myöten

Tutustu Betolan työntekijöihin

Haluatko meille töihin?