Paikallavalutyöt

Haastavien paikallavalutöiden ammattilainen

Paikallavalujen tyypillisiä rakenteita ovat perustukset, sokkelit, seinät, holvit, laatat, portaat, pilarit ja palkit.

Parhaimmillamme olemme haastavien keskisuurten tai pienten kohteiden rakentamisessa, joissa tarvitaan erityistä ammattitaitoa, mutta voit kääntyä puoleemme myös perinteisten paikallavalukohteiden osalta.

Meille tyypillisiä paikallavalukohteita ovat olleet muun muassa kone- tai laitepedit, tukimuurit, portaat, kevyet siltarakenteet, kalatiet, patorakenteet, mastojen perustukset ja muut haastavat valukohteet.  

Toteutamme laadukkaita betonirakenteita vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme kehittäneet materiaaleja ja menetelmiä vastaamaan yhä haasteellisempia kohteita.

Paikallavalujen lisäksi voimme toteuttaa myös myöhemmin mahdollisesti tarvittavat jälkivalutyöt.

Voit hyödyntää asiantuntemustamme jo suunnitteluvaiheessa. Teemme työn laadukkaasti ja saat meiltä tarvittaessa myös dokumentit työnaikaisesta laadunvarmistuksesta.

Meillä on luotettava yhteistyöverkosto, joiden avulla toteutamme myös ne työvaiheet, joihin oma erikoisosaamisemme tai kalustomme ei riitä.

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattitaitoista tekijää kestävään paikallavalutyöhön? Ota yhteyttä, toteutamme kohteen ja tarvittaessa annamme myös neuvoja kohteen suunnitteluun.

Tarvisetko luotettavaa ja ammattitaitoista tekijää paikallavalutöihin?

Katso kuvia paikallaanvaluista

Kokemuksia meistä