Teollisuuskohteiden ruiskubetonointi ja jälkivalut tarkalla aikataululla - Betola Oy

Referenssi

Teollisuuskohteiden ruiskubetonointi ja jälkivalut tarkalla aikataululla

Teollisuusrakentaminen on ollut meillä leipälajina vuosikymmenien ajan: kaivoksia niin maan alla kuin päällä, teollisuuden tuotantolaitoksia, biotehtaita, liikekiinteistöjä ja muita suuria kohteita.

Betolan kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2006 saakka. Ensimmäinen urakka oli liuotinsäiliön ruiskubetonointi. Siitä yhteistyö on jatkanut ja pääasiassa se onkin ollut erilaisten säiliöiden ruiskubetonointia, mutta myös isoja jälkivaluja.

Yhteistyö on sujunut alusta saakka hyvin. Meillä on avoin keskusteluyhteys ja olemme voineet avoimesti keskustella urakoista ja miettiä erilaisia kohteita. Kommunikointi on helppoa ja ymmärrettävää, ja pidämme säännöllisesti yhteyttä.

Arvostamme Betolassa ammattitaitoa, täsmällisyyttä ja luotettavuutta. He tekevät meille usein seisokkitöitä ja silloin kaiken pitää napsahtaa tunnilleen ajallaan. Betola on aina tehnyt, kuten on sovittu. Sekin on tärkeää, ettei laskutuksen kanssa ole ollut ongelmia. Kaiken kaikkiaan ei reklamoitavaa!

Timo Tuomas, aluepäällikkö

LTR-Rakennus Oy

LTR-Rakennus Oy tarjoaa rakennuspalvelua kaikkialla Suomessa. Yrityksen palveluihin kuuluvat teollisuus-, toimitila- ja korjausrakentaminen. Noin 100 henkilöä työllistävän yrityksen vuosittainen liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa.
Tutustu yhteistyökumppaniimme:
Yritys:
LTR-Rakennus Oy
Ajankohta:
2006 alkaen
Tehty työ:
Teollisuusrakentaminen
Hyvin toimiva yhteistyömme on sisältänyt säiliöiden ruiskubetonointia ja isoja jälkivaluja.

Selaa muita referenssejä

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram