Jälkivalu teollisuudesta

Jälkivalut

Jälkivalu kiinnittää koneet lujasti paikalleen

Kun prosessilaitteet ja koneet täytyy asentaa luotettavasti paikoilleen, käytetään apuna jälkivalua. Jälkivalussa käytettävä juotosbetoni on normaalia rakennusbetonia lujempaa.

Jälkivaluja tehdään yleensä teollisuudessa erikokoisia koneita asennettaessa. Näin varmistetaan, että laitteet pysyvät paikoillaan ja voivat suorittaa niille tarkoitetun työn luotettavasti.

Juotosvaluissa vaaditaan ammattitaitoa. Vesi-massasuhteen sekä lämpötilan täytyy olla oikea, jotta juotosvalu saavuttaa vaaditun lujuuden. Teemme tarkkaa työtä ja myös dokumentoimme työn kulun, joten voit luottaa tekemämme jälkivalun laatuun.

Kun betoni pumpataan kohteeseen, varmistetaan työn saumaton jatkuvuus sekä käytettävän valumassan tasalaatuisuus koko työn ajan.

Pumppauskalusto voidaan sijoittaa jopa 60 metrin päähän operoitavasta kohteesta, jolloin itse kohteessa on mahdollista työskennellä pölyttömästi.

Toteutamme jälkivaluja myös asuinrakentamiseen sekä erityisen kestävää sekä korkealaatuista valujälkeä vaativiin tuulivoimaloihin.

Tarvitsetko luotettavaa ja laadukasta tekijää jälkivalulle? Ota yhteyttä, niin selvitämme parhaan ratkaisun tarpeisiinne.

Tarvitsetko luotettavaa ja laadukasta tekijää jälkivalulle? Ota yhteyttä, niin selvitämme parhaan ratkaisun tarpeisiinne.

Katso kuvia jälkivaluista

Kokemuksia meistä