Ammattitaitoista tuulivoimalan perustuksen pulttikehän juotosvalua - Betola Oy
Pulttikehän juotosvalua tekeillä.

Referenssi

Ammattitaitoista tuulivoimalan perustuksen pulttikehän juotosvalua

Olimme Jalasjärvellä rakentamassa tuulipuistoa keväästä 21 kesään 22. Meidän urakkaamme kuuluivat puiston maa- ja perustustyöt. Tuulipuistossa on kahdeksan tuulimyllyä, ja Betola teki meille niihin kaikkiin tuulivoimaloiden perustusten pulttikehän juotosvalut. Kaikkiaan työvaihe kesti noin kaksi viikkoa.

Näissä tuulimyllyissä on sellainen rakenne, että pulttikehän juotosvalut tehtiin siinä vaiheessa, kun tornin alaosa oli jo paikoillaan. Se asettaa omat haasteensa juotosvalun tekemiseen.

Elokuussa satoi ja myös kova auringonpaiste täytyi huomioida työskentelyssä. Yhdessä tuumin löysimme ratkaisut säiden aiheuttamiin haasteisiin.

Ei sijaa virheille

Tällaisissa töissä ei ole sijaa virheille. Täytyy tietää, mitä tekee, ja Betolan työtekijöistä huomasi, että he tietävät.

Yhteistyö onnistui muutenkin saumattomasti. Tällaisessa isossa hankkeessa on paljon muuttujia ja aikataulut elävät. Betolalla oltiin joustavia, ja aikataulut saatiin aina sovitettua yhteen.

Tämä oli meidän ensimmäinen yhteinen kohteemme. Valitsimme Betolan, koska tiesimme heidät ammattitaitoisiksi toimijoiksi. Meillä on omassa tekemisessämme korkeat vaatimukset työn laadun ja turvallisuuden suhteen, ja Betola täytti kaikki odotukset niiden osalta. Tämä ensimmäinen kokemus oli niin hyvä, että haluamme ehdottomasti tehdä jatkossakin yhteistyötä.

Ilmari Bäckman, työmaapäällikkö

Ab Tallqvist Oy

Ab Tallqvist Oy on vuonna 1965 perustettu maanrakennusalan yritys, joka toimii Kokkolasta käsin ympäri Suomea ja lähialueilla Euroopassa. Tallqvistin liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää noin 200 henkilöä.
Tutustu yhteistyökumppaniimme:
Yritys:
Ab Tallqvist Oy
Ajankohta:
2022
Tehty työ:
Tuulivoimaloiden perustusten pulttikehän juotosvalut
Tällaisissa töissä ei ole sijaa virheille. Täytyy tietää, mitä tekee, ja Betolan työtekijöistä huomasi, että he tietävät.

Selaa muita referenssejä

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram