Siltojen ja muiden betonikohteiden korjauksen luotettava kumppani - Betola Oy

Referenssi

Siltojen ja muiden betonikohteiden korjauksen luotettava kumppani

VRJ Group tekee monenlaista: korjaamme ja rakennamme siltoja, saneeraamme rakennuksia, rakennamme maa- ja asvalttikohteita sekä teemme viherrakentamista.

Betolan kanssa yhteistyömme on keskittynyt siltojen ja muiden betonikohteiden korjaamiseen. Toiminta-alue on painottunut pohjoisempaan osaan Suomea. He tekevät meille pääasiassa ruiskubetonointia, mutta tarvittaessa myös injektointia ja muuta.

Yhteistyömme alkoi noin 15 vuotta sitten ja teemme sitä koko ajan enemmän. Betola on erittäin ammattitaitoinen yritys tällaiseen työhön. He eivät lupaile turhia, vaan pitävät kiinni sovituista aikatauluista, tekemisistä ja tarjouksista. Yleensähän korjaukset painottuvat kesälle, joten urakoitsijan täytyy olla hyvin tarkka aikataulujen kanssa, jotta kaikki luvattu onnistuu.

Siltojen korjauksessa meille on myös välttämätöntä, että yhteistyökumppaneillamme on kokemusta ja Liikenneviraston hyväksyntä. Näitä pätevyyksiä ja laatujärjestelmiä ei ole kaikilla.

Ympäristöarvot ovat meille molemmille tärkeitä. Teemme usein työtä esimerkiksi vesistö- ja museokohteissa. Siksi varaudumme riskeihin ennakolta, emmekä tärvele ympäristöä turhaan, vaan ennakoinnilla minimoimme vaarat ja vahingot.

Jarkko Nätti, silta- ja betonirakentamisen toimialajohtaja

VRJ Group

VRJ Group on monipuolinen rakentamisen yrityskonserni, jonka palvelutarjoamaan kuuluu muun muassa infrarakentamista, purku- ja maanrakennustyöitä sekä viherrakentamista. Noin 400 henkilöä työllistävän konsernin vuosittainen liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa.
Tutustu yhteistyökumppaniimme:
Yritys:
VRJ Group
Ajankohta:
15 vuotta yhteistyötä
Tehty työ:
Siltojen ja muiden betonikohteiden korjaaminen
Betola ei lupaile turhia, vaan pitää kiinni sovituista aikatauluista, tekemisistä ja tarjouksista.

Selaa muita referenssejä

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram