Yhteistyömme perustuu laatuun ja luottamukseen - Betola Oy
Vesipiikkaus Oy:n ja Betolan yhteiskohde

Referenssi

Yhteistyömme perustuu laatuun ja luottamukseen

Yhteistyömme Betolan kanssa koostuu erityisesti ruiskubetonoinnin ja ja pinnoitteiden pohjatöistä. Kohteina on vuosien saatossa ollut muun muassa piikkauksia betonirakenteisiin seiniin, patoihin, siltoihin ja reunapalkkeihin.

Yhteistyömme on jatkunut ainakin 25 vuotta, Betola taitaa olla pitkäaikaisin yhteistyökumppanimme. Alussa olimme molemmat nuoria ja pieniä yrityksiä, vuosikymmenten saatossa olemme kasvaneet.

Pitkään jatkuneesta yhteistyöstä on paljon etua, sillä pystymme jatkuvasti hyödyntämään toistemme asiantuntemusta, mikä tietenkin näkyy hyötynä loppuasiakkaalle.

Luottamus toistemme tekemiseen on hyvä. Puhumme avoimesti sekä hyvistä asioista että ongelmista, ettei toiselle tule yllätyksiä.

Meillä on samanlaisia arvoja toiminnassamme, molemmat korostamme työn laatua ja kehittämistä. Käytännössä se tarkoittaa esimerkiksi työn automatisointia ja nopeutumista. Laatu on tärkeää molemmille: Me ei tehdä huonoja pohjia eivätkä he huonoja pintoja.

Timo Jaakkola, toimitusjohtaja

Suomen Vesipiikkaus Oy

Suomen Vesipiikkaus Oy on erikoistunut painevesitöihin, joita käytetään muun muassa betonirakenteiden korjauksissa, pinnoitteiden poistossa ja vesileikkauksessa. Noin parin miljoonan euron liikevaihtoa tekevä yritys työllistää 10-15 henkilöä. Toiminta-alueena on pääasiassa Suomi, mutta myös Pohjoismaat.
Tutustu yhteistyökumppaniimme:
Yritys:
Suomen Vesipiikkaus Oy
Ajankohta:
Vuodesta 1998 alkaen
Tehty työ:
Ruiskubetonoinnin ja pinnoituksen pohjatyöt
Meillä on samanlaisia arvoja toiminnassamme, molemmat korostamme työn laatua ja kehittämistä.

Selaa muita referenssejä

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram