Harmaa betonitausta.

Roger Agsagani

Ruiskubetonointi on Rogerin vahvuus

Kuka olet? Olen Roger Agsagani, 29 vuotta. Tulin Filippiineiltä Suomeen vuonna 2009, nyt olen jo aivan kuopiolainen.

Roger Agsagani ja Luna-vauva.

Mitä teet? Teen kaikenlaisia erilaisia betoninkorjaustöitä, erityisesti ruiskubetonointia, betonisaumausta ja injektointia.

Kuinka pitkään olet työskennellyt Betolalla? Olen työskennellyt Betolalla vuodesta 2016 lähtien. Olin valmistunut pintakäsittelyalalta ja etsinyt vuoden ajan töitä. Tulin ensin töihin vuokrafirman kautta, mutta aloitin täällä vakituisena vuonna 2017.

Mitä tykkäät työstäsi? Kaikki hommat ovat mukavia, tykkään työstäni. Vaikka välillä loppuviikosta väsyttää, ei työpäivistä jää koskaan huono fiilis. Erityinen vahvuuteni on ruiskubetonointi. Täällä oppii paljon. Viimeksi saimme koulutusta tuulimyllyjen perustusten valamisesta. Se on tarkkaa hommaa.

Mistä tykkäät työpaikassasi? Työkaverit ovat mukavia, ja he auttavat aina, kun tarvitaan. Tuntuu kuin olisi osa perhettä. Myös pomot auttavat ja huomioivat muutakin kuin työskentelyn. Viime viikolla tulin työmaalta jo vähän väsyneenä, mutta toimistolla minua odottivat lahjabodyt meidän kuukauden vanhalle vauvalle. Siitä tuli tosi hyvä fiilis. Ja Ari Korhonen on tosi hyvä, rauhallinen pomo. Hän osaa auttaa ongelmallisissa tilanteissa.

Mitä työmaata et unohda? Ensimmäinen ruiskubetonointityömaani oli Jyväskylässä viitisen vuotta sitten. Sillan ruiskutus tuntui silloin hankalalta. Työkaverit kuitenkin auttoivat ja neuvoivat, ja kuukauden aikana opin oikean tekniikan. Nyt takana on yli 50 ruiskubetonointikohdetta!

Mitä teet vapaa-ajallasi? Viihdyn kotona perheen kanssa. Erityistä iloa tuo esikoisvauvamme Luna, joka on vasta kuukauden vanha. Käyn myös kavereiden kanssa kahvilla ja pelailen kesäisin jalkapalloa ja sulkapalloa. Tykkään siitä, että on aktiivista.