Vesibeto

Laiturit

VesiBeto-laiturit perustuvat kestäviin ja uppoamattomiin betoniponttoneihin. Ruiskubetonointimenetelmän ansiosta ponttonit ovat kevyitä ja hyvän kantokyvyn omaavia. Nykyaikainen betoniponttonien valmistusmenetelmä antaa monipuolisia mahdollisuuksia laitureiden tarvitsijoille.

Tukevan rakenteensa ansiosta VesiBeto-ponttonilaiturit sopivat moniin käyttötarkoituksiin. Ne soveltuvat hyvin isän veneelle, äidin matonpesuun, tyttären auringonottoon, pojan pomppulaudalle ja yhteiseen illanviettoon.

Näillä sivuilla esiteltyjen kahden peruslaiturimme lisäksi mallistoomme kuuluu myös muita laitureita moniin eri käyttötarkoituksiin.

Mikäli peruslaiturimme eivät täytä vaatimuksiasi niin valmistamme myös laiturin suunnitelmiesi mukaisesti. Tutustu laitureihimme tarkemmin ja soita tai tule käymään niin keskustellaan lisää.

Venesatamat

Betola Oy:n VesiBeto venesatamajärjestelmä koostuu betoniponttoneista, jotka puisen painekyllästetyn kannen kanssa muodostavat yhtenäisen rakenteen. Venesatamaratkaisumme eivät koostu valmiista ponttoneista tai kansista vaan ponttonien koko ja määrä sekä kansirakenteet mitoitetaan yksilöllisesti vallitsevia olosuhteita ja tilaajan tarpeita vastaaviksi. Lisäksi järjestelmäämme kuuluvat veneiden vesillelaskuluiska ja VTT:n testaamat aallonvaimenninponttonit, joihin on olemassa valmiit mitoituslaskelmat.

VesiBeto venesatamajärjestelmä sopii kaikkialle:

  • Kestävä ja uppoamaton rakenne on turvallinen.
  • Yksilöllinen suunnittelu takaa toimivuuden.
  • Helppo muuttaa tai muunnella tarvittaessa.
  • Ympäristöystävällinen.

Lisätietoja venesatamaratkaisuista saat puhelimella tai sähköpostitse.